Over Forty Two

Forty Two: 24 uur pauze voor ondernemers en bedrijfsleiders om hun kompas terug te richten op een betere versie van zichzelf – en hun business.

Ondernemers zitten regelmatig vast in het materiële (de cent) of het uitvoerende deel (de tent) en zetten vaak een professioneel masker op. Maar wat met hun eigen persoonlijke ontwikkeling (de vent)?

Iedere kmo is een spiegel van de ondernemer. Wil je je bedrijf laten groeien, zal je dus eerst zelf moeten groeien.

Congrestival: congress-en-festival-in-een.

Inspirerende sprekers en sessies leggen een unieke verbinding tussen je organisatie, je strategie en je cijfers. Want enkel met de juiste verhouding hierin, zorg je voor de juiste balans en groei in je onderneming – en in jezelf.

Forty Two is moeilijk met woorden te omschrijven. Je moet het simpelweg ervaren. We beloven je dat het je leven, en je visie op het leven én business blijvend zal veranderen. Het geeft je de goesting en een plan van aanpak om die verandering om te zetten in realiteit.

Hou je van nieuwe inzichten, nieuwe ontmoetingen met mensen met een visie, en heb je zin in 24 uur pauze voor jezelf? Dan is Forty Two je beste beslissing voor dit jaar.

42 IS THE NUMBER FROM WHICH ALL MEANING (“THE MEANING OF LIFE, THE UNIVERSE, AND EVERYTHING”) COULD BE DERIVED.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief